Personvernerklæring

for kurset Hobby Homeopat

Nettsidene som denne personvernerklæringen gjelder for er www.kurs.naturligfrisk.no.

Personvernerklæringen omhandler innsamling og bruk av informasjon om de som besøker og registerer seg på nettstedet. Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet, jamfør personopplysningsloven.

Personopplysninger som samles inn på disse nettsidene lagres på servere som leies av en tredjepartsleverandør. Ingen personopplysninger selges eller gjøres på andre måter tilgjengelig for andre. Det er Ringsaker Homeopati, Marianne Borchgrevink Claussen som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på dette nettstedet: og kun Marianne Borchgrevink Claussen som har mulighet til innlogging i nettsidebyggeren tilhørende disse nettsidene.

Ringsaker Homeopati benytter WordPress som nettsideleverandør, og har webhotell/serverløsning hos ProIsp.

  • WordPress samler ikke inn personlig informasjon om besøkende til nettsidene til Ringsaker Homeopati. Men, noen av de funksjonelle verktøyene som benyttes i oppbyggingen og utformingen av nettsidene kan gjøre det: mer om dette nedenfor.

Opplysninger du selv oppgir

Registrering av bruker

Dersom du registerer en bruker i kursplattformen, blir informasjonen lagret trygt i nettsidenes oversikt over brukere. En e-post blir sendt til Homeopat Marianne, som administrerer kursene og disse nettsidene.

Kursplattformen er laget ved hjelp av Learndash, et verktøy som er installert på disse nettsidene.

Det er kun Homeopat Marianne som har tilgang til brukeren du registerer. Ingen informasjon som oppgis videreformidles til andre aktører.

Når du oppretter en bruker vil Homeopat Marianne kunne sende deg e-poster om informasjon og oppdateringer som er relevant for kurs du har meldt deg på.

Hvis du ved noe tidspunkt ønsker å få din bruker slettet, kan du kontakte Homeopat Marianne på kurs@naturligfrisk.no og be om dette. Din vil forespørsel vil da bli behandlet senest innen 30 dager fra henvendelsen blir mottatt. Du mister da din tilgang til kurs du er påmeldt i, og tilhørende materiale, med mindre annet er skriftlig avtalt. Du får ikke refundert dine kjøp, med mindre annet er skriftlig avtalt mellom deg og Homeopat Marianne.

Påmelding til kurs - betaling

Når du melder deg på kurs må du oppgi e-post adresse dersom du ikke er logget inn, i tillegg til kortinformasjon.

For å få tilgang til kurs du melder deg på må du registrere en bruker (dersom du ikke alt har gjort det), og logge inn.

Betalingsløsningen som benyttes er Stripe. Disse har en sikker betalingsløsning, og dine transaksjons-opplysninger lagres i Marianne Borchgrevink Claussen sin brukerkonto hos Stripe. Opplysninger omkring betalingene vil benyttes i regnskapet til Ringsaker Homeopati, og blir derfor importert til regnskapssystemet Fiken.no.

Det er kun Homeopat Marianne som har tilgang til opplysninger du registerer. Ingen informasjon som oppgis videreformidles til andre aktører.

Informasjonen blir lagret i henhold til pliktige opplysninger i forbindelse med regnskapsførsel, og kan derfor ikke slettes på forespørsel.

Opplysninger som samles inn når du er inne på nettstedet

Google Analytics benyttes for å se på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler og registrerer brukerens IP-adresse, men anonymiserer IP-adressen før disse lagres og bearbeides av Google. Informasjon Google Analytics samler inn lagres på deres servere og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

(Per nå benyttes ikke Facebook pixel på disse nettsidene. Det kan bli tilfellet på sikt, for å se på brukermønsteret til de som besøker nettstedet.

For å se Facebook pixel sine retningslinjer for personvern, hvor brukermønsteret til de som benytter nettstedet blir kartlagt, kan du klikke her.)

Andre muligheter for innsamling av personopplysninger

Det samles ikke inn opplysninger dersom du bruker en delingsknapp for å dele innholdet på sosiale medier og nettsamfunn (facebook, instagram m.m.), men hvorvidt disse aktørene lagrer opplysninger når du deler, har Ringsaker Homeopati ingen kontroll over.

Innhold fra andre nettsteder

Innhold i kurset/annet på disse nettsidene, omfatter i noen tilfeller videoer, bilder, linker til artikler m.m. Alt innhold som er innebygget fra andre nettsteder oppfører seg på akkurat samme måte på nettsidene til kurset Hobby-Homeopat, som det ville gjort om den besøkende oppsøkte kilden det er hentet fra.

Disse kilde-nettsidene samler muligens inn informasjon om deg: via informasjonskapsler, tredjeparts sporing, og annen overvåking av din interaksjon med det innebyggete innholdet. Dette gjelder også sporing av din interaksjon med det innebyggete innholdet, dersom du har en konto hos opprinnelses-nettstedet og er logget inn der.

Ordforklaringer:

Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin.
IP-adresse er en form for internettadresse som gjør at du kan bruke internett.

Dine rettigheter over din informasjon

Du kan forespørre at all personlig informasjon om deg slettes - ved å sende en forespørsel til kurs@naturligfrisk.no. Dette gjelder imidlertid ikke informasjon som er lovlig pålagt å oppbevare, i henhold til administrative og lovmessige forhold: f.eks. betalings-informasjon, i henhold til regnskaps-/bokføringsloven.

Din bruker-oppføring kan du når som helst be om at slettes, ved å sende en henvendelse via e-post til kurs@naturligfrisk.no. Homeopat Marianne vil behandle din forespørsel så raskt som mulig (senest i løpet av 30 dager).

Det bes for tiden ikke om andre opplysninger fra brukere på disse nettsidene, enn det som er beskrevet ovenfor.